6 Tips voor meer YouTube-abonnees

Er is niets leuker dan een mijlpaal te halen met je video’s. Een belangrijke is je eerste 1.000 abonnees. Tijdens de start meer abonnees krijgen lijkt moeilijk, maar ik deel hier tips om je eerste 1.000 abonnees snel binnen te halen.

1. Plaats nuttige inhoud

Dit is een van de moeilijkste dingen die je kunt doen als content maker. Als je rondkijkt op YouTube, denk je misschien dat elke video onder de zon is gemaakt en dat is waarschijnlijk waar, maar je kunt je eigen draai geven aan een populair onderwerp. De sleutel hier is creativiteit en dat zal zeker het aantal abonnementen stimuleren.

2. Benoem je video’s strategisch

Een van de moeilijkste dingen is het geven van een naam aan je video. Je hebt de naam in je hoofd, maar het kan complex of te lang zijn. Mijn regel is om het simpel te houden. Er is niets mis met je video met dezelfde naam of iets dat in de buurt komt van een populaire video, zolang deze relevant is.

3. Ontwerp een mooi design

De eerste indruk voor de bezoekers van je kanaal is het ontwerp. Dit is waar bezoekers op reageren en weten waar je over gaat. Creëer een boeiende header en laat je merk zien. Op mijn kanaal waren we bewust van ons ontwerp, waardoor het paste in onze algemene merkstrategie.

4. Toon je leuke kant

Verlicht jezelf en lach. Bloopers maken je menselijker en tonen iets anders dan een video van een pratend hoofd. Schakel ook eens de video uit en vang je kijkers, zodat ze niet weten wat ze kunnen verwachten.

5. Op verschillende locaties opnemen

Ik geloof dat schieten op verschillende locaties kan leiden tot meer interesse. Ik begrijp dat dit misschien niet mogelijk is of dat je een set hebt, maar probeer een achtergrond te veranderen of gebruik zelfs een groen scherm. Kom dus met nieuwe achtergronden en locaties.

6. Maak een aangepaste miniatuurweergave

Ik heb mijn abonnementen en weergaven zien toenemen door deze stap toe te voegen. Ik gebruik het impact-lettertype dat op veel internetfoto’s te zien is om de aandacht te trekken en ik formatteer de foto met Adobe Photoshop.

Bonus Tip

Hierbij geven wij een magische bonus tip weg om meer Youtube abonnees te krijgen. Bonus Tip: Je kunt eenvoudig Youtube abonnees kopen bij LikesKopen24.eu! Het is 100% veilig en je krijgt er geen problemen mee met Youtube. De abonnees zijn namelijk echte mensen met geverifieerde profielen waardoor het niet opvalt.