Ankerpunt voor veilig werken op het dak

Jesteigertje

Ankerpunt gezocht zodat het werk een stuk veiliger uitgevoerd kan worden! Normaal gesproken hangt het personeel in een soort van harnas. Dit is enorm veilig om mee te werken en daar hou ik wel van. Echter is er vorige week eentje stuk gegaan en daar baalde ik enorm van. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een nieuwe harnas om te gebruiken. Tijdens mijn zoektocht op het internet kwam ik terecht op de website van jesteigertje.nl. Op deze website vind je vrijwel alles om het werk zo goed mogelijk te verrichten.

AnkerpuntDe ankerpunt kwam goed van pas

Uiteindelijk ben ik in het assortiment van dit bedrijf gaan kijken. Al vrij snel kwam ik erachter dat je hier echt alles kunt bestellen met wat er nodig is op de bouw. De prijzen die zij hanteren zijn ook nog eens erg voordelig. Dan heb ik het nog niet gehad over het feit dat zij het komen bezorgen bij jou!

Mijn bestelling is geplaatst

Zo heb ik ervoor gekozen om bij dit bedrijf de ankerpunt te bestellen. Overigens nog wel meer met wat ik tegenkwam bij hen in het assortiment. De bestelling was geplaatst en ik hoefde alleen nog maar te wachten totdat het wordt bezorgd. Dit gebeurde nog geen twee dagen later! Hierdoor konden wij meteen weer aan de slag met de ankerpunt. Een stuk steviger en bovendien vind ik het veiliger om mee te werken.

Jesteigertje

Zo zag ik dat je op deze website eenvoudig een ladder kunt bestellen. De prijzen die zij hiervoor hanteren zijn een stuk aantrekkelijker vergeleken met wat ik elders heb gezien. Overigens komen zij alles bij je op locatie bezorgen en dat is wel zo prettig. Wij zijn in ieder geval onwijs tevreden met deze geweldige service! Hier zullen wij geheid in de toekomst ook weer gaan bestellen.