Bijhouden kilometerregistratie kan ook zo

kilometerregistratie

Wij vonden bijhouden kilometerregistratie altijd een behoorlijk gedoe. Hoe kun je dat nou doen zodat de gegevens altijd kloppen en jij ook bij de belastingdienst de juiste registratie kunt doorgeven? Al jaren hebben wij dit als het ware met de hand gedaan. Zodoende hebben wij bijvoorbeeld een hoop papier verbruikt en veel handtekeningen moeten zetten. Het schoot nooit echt op, maar werkte wel. Echter was fraude hiermee wel snel gepleegd en dat moet je niet hebben als werkgever natuurlijk! Een tijdje geleden zijn wij een nieuwe manier van bijhouden kilometerregistratie tegen gekomen en daar zijn wij nu helemaal weg van! Het lijkt misschien niets interessants, maar wij hebben een apparaatje gevonden dat dit proces erg eenvoudig maakt.

kilometerregistratie

Zo werkt het

Jouw chauffeur krijgt in zijn wagen het apparaatje geïnstalleerd op een onopvallende plek. Dit is voorzien van GPS waardoor elke beweging nauwkeurig geregistreerd wordt. Omdat dit gebruik maakt van een black box techniek, kan hier niet mee gerommeld worden en zijn de gegevens dus altijd kloppend. Zo heb je nooit kans op fraude en weet je zeker dat elke kilometer telt. Hiermee kun jij bij de belastingdienst aankomen, want zij werken ook met deze technieken! Wij zijn erachter gekomen dat elke verstandige werknemers met chauffeurs hiervan gebruikt maakt. Zo is bijhouden kilometerregistratie voor niemand meer een probleem en dus ook zeker aan te raden.

Hoe doen jullie dit of maken jullie ook al gebruik van het betreffende apparaat? Wij zijn erg benieuwd naar andere ervaringen van jullie!

 

kilometerregistratie