Entresolvloer voor in jou bedrijfspand

Entresolvloer

Het is natuurlijk erg belangrijk dat jij jouw klanten kan ontvangen in een mooi bedrijfspand en daarom zou ik kiezen voor de Entresolvloer. Laatst kwam een klant bij mij langs en gaf mij hier een groot compliment over. Dat vond ik echt heel erg leuk want ik had het echt net nieuw aangeschaft. Het is altijd leuk om een leuk compliment van iemand te krijgen natuurlijk, het deed mij erg goed. De meeting die daar op volgende was erg succesvol. De klant wou namelijk graag met mij samen werken. Ik geloof er echt in dat dat komt omdat wij in het begin gelijk een goede klik hadden omdat wij het hadden over de grond van mijn bedrijfspand. Een klik met de kant hebben is namelijk een van de belangrijkste dingen voor een zakenrelatie.

 

Entresolvloer

Eerste indruk

Doordat ik de Entresolvloer in mijn bedrijfspand heb laten aanleggen heb ik gelijk een goede eerste indruk bij de klant gegeven. Hij kon gelijk zien dat ik mijn zaken goed op orde heb. Het is ook daarom dat ik sinds dat ik de grond heb laten vervangen, veel meer klanten heb. Vroeger sprak ik ook vaak bij hen af of ergens anders. Nu vind ik het juist fijn om zij bij mij uit te kunnen nodigen. Het bedrijf waardoor ik het heb laten zetten was ook erg fijn om mee samen te werken. Zij kwamen de afspraken altijd na en leverde alles op tijd af. In de toekomst zou ik zeker weer een samenwerking met hen aangaan. 

Entresolvloer