Financial lease via de Autofinancier waarmaken?

Ik wil maar al te graag mijn Financial lease via de Autofinancier realiseren. Echter weet ik niet goed hoe dat ik dit moet waarmaken.

Eigen onderneming

Voor een kleine drie maanden terug ben ik voor mijzelf begonnen. Iets wat ik altijd met plezier heb mogen uitvoeren heb ik nu mijn werk van gemaakt. Hier krijg ik dan ook de meest lovende reacties op. Dit geeft mij natuurlijk enorm veel motivatie om het ook daadwerkelijk door te zetten. Aangezien ik flink aan het groeien ben, zoek ik ook hoognodig naar een geschikte bedrijfswagen. Op dit moment rij ik met mijn eigen auto alle bestellingen rond en dat is niet bepaald geschikt.

Nieuwe kansen

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken naar de mogelijkheden van Financial lease via de Autofinancier. Dan kan ik alsnog met een nieuwe bedrijfswagen mijn bestellingen rijden en hoef ik geen flinke uitgave te doen om een wagen aan te schaffen. Op de website van dit bedrijf zag ik dan ook dat je een calculator kunt invullen. Hiermee kun je een indicatie krijgen  met hetgeen wat ik maandelijks kwijt zou zijn aan kosten. Dit viel enorm mee waardoor ik ervoor heb gekozen om een offerte op te vragen. In de tussentijd kon ik nog wel in het assortiment kijken naar de wagens welke zij hebben. Hier ga ik enorm veel plezier mee beleven, dat staat bij mij al vast!