Had hele mooie kerstpakketten gegeven dit jaar

kerstpakketten

kerstpakketten Afgelopen kerst heb ik aan de collega’s van mijn bedrijf waar ik werk hele mooi kerstpakketten gegeven. De baas ,die mij informeerde over het feit dat hij het druk had en daarom geen tijd had om kerstpakketten samen te stellen, deed hij mij een voorstel. Zijn voorstel was dat ik, uiteraard tegen betaling, 30 kerstpakketten zou samenstellen voor het gehele team. Ik ging daar natuurlijk gelijk mee akkoord want wie wil nou niet betaald kerstpakketten samenstellen? Ik in ieder geval wel.

Het viel me op dat er nog iets miste

Voor het samenstellen van de kerstpakketten ging ik eerst de standaard dingetjes opzoek. Standaard producten die in een kerstpakket zitten. Zoals een doosje chocola, thee, koek etc. Die producten kocht ik gewoon in de winkel. Maar toen het kerstpakket aardig vol zat, keek ik er nog even goed na. Het viel me op dat er nog iets miste. Toen die gedachte rondging in mij kwam ik op het idee om een leuke wijndoos met daarin een fles wijn erbij te doen.

kerstpakketten

Vond het hartstikke leuk

Voor de flessen wijn ging ik naar de plaatselijke slijterij waar ik 30 flessen goede wijn heb gehaald. Ook ging ik natuurlijk op zoek naar een leuke doos om de wijn in te doen. Deze dozen vond ik op de site Promotie. Hier zag ik ook nog vele andere leuke eindejaarsgeschenken. Toen de kerstvakantie naderde deelde ik samen met mijn baas de pakketten uit. Uiteindelijk kreeg ik naast de positieve reactie van mijn baas ook vele positieve reacties van mijn collega’s. Volgend jaar ga ik graag weer een pakket samenstellen, ik vond het namelijk hartstikke leuk!