iPad reparatie in Delft verliep lekker snel

ipad reparatie in Delft

Al enige tijd moest ik een iPad reparatie in Delft laten uitvoeren, maar dat kwam er telkens niet van. Als ik online zocht naar goede zaken, vond ik de kosten veel te hoog. Op een zeker moment kreeg ik een aanrader van een vriend. Hij vertelde mij over telgefixt.nl. Hij is daar al regelmatig geweest voor verschillende reparaties. Zelf zegt hij dat de kosten erg gunstig zijn. Ook zegt hij dat hij terug gaat omdat de service erg snel is. Dat leek mij dus ook wel wat en daarom ben ik er eens langs gegaan. Voor mij was dit ideaal omdat het slechts op tien minuten van mijn huis zit. Bij Telgefixt.nl kon ik vooraf online bekijken wat de kosten zouden zijn. Toen ik dat reuze vond meevallen maakte ik direct een afspraak.

ipad reparatie in Delft

Een voordelige iPad reparatie in Delft

Zoals die vriend van mij al zei ging de iPad reparatie in Delft erg snel. Het bleek dat er maar kleine onderdelen vervangen moesten worden en die hadden zij al op voorraad. Zodoende kon ik een dag later mijn tablet alweer ophalen! Voor slechts een paar tientjes was hij zo goed als nieuw. Daarvoor koop je echt geen nieuwe! Je kunt online bekijken wat de kosten van een reparatie zijn. Naast een iPad verzorgd telgefixt.nl ook iPhone reparaties of reparaties van andere telefoons, zoals Samsung. De eerst volgende keer dat ik weer met een defect te maken krijg, ga ik hier weer naar toe!

ipad reparatie in Delft

Verzekering

In veel gevallen is jouw telefoon of tablet verzekerd, binnen jouw inboedel verzekering. Heb jij dus een defect of moet jij jouw scherm laten vervangen? Dien dan een claim in bij de verzekering! Dit bespaart je al snel een hoop geld en dat is altijd mooi meegenomen. Bij reparatiewinkels kun je in de meeste gevallen offertes opvragen, die je dan aan de verzekeringsmaatschappij kunt laten zien.