Leuk festival, maar wel met een ongelukje

LOGO-MyPhone-Arnhem

Vorige week heb ik mijn telefoon laten vallen toen ik met vrienden op een festival was. Het gebeurde toen ik lekker aan het dansen was en aardig wat gedronken had. Voordat ik het wist stond ik op mijn eigen telefoon te dansen. Hij lag er al een tijdje want er zaten behoorlijk wat barsten in. Ik raapte mijn telefoon op en constateerde dat hij volledig stuk was. Wel kon hij nog aan maar kon je amper de letters lezen. Dit kwam natuurlijk door de barsten die zich op het scherm begaven. Ik stopte de telefoon vervolgens in mijn zak en was het binnen een paar seconden alweer vergeten dat hij stuk was. De volgende dag vond ik wel een stuk erger dan op het festival zelf.

Ging dezelfde dag nog langs bij Samsung reparatie Arnhem

Toen ik de volgende dag wakker werd, schoot mij meteen te binnen dat mijn telefoon stuk was gegaan op het festival. Gelukkig was het geen zondag en waren de winkels gewoon open. Ik zocht alvast op het internet naar een goede reparatie winkel. Toen ik de zoekterm ‘’Samsung reparatie’’ intypte kwam ik al snel uit bij Samsung reparatie Arnhem. Bij Samsung reparatie Arnhem ging ik diezelfde dag nog langs.

Ging met een goed gevoel weer naar huis

Toen ik in de middag langsging bij Samsung reparatie Arnhem, werd ik gelijk vriendelijk ontvangen. Bij de balie deed ik mijn verhaal en de medewerkers vonden het wel een grappig verhaal dat ik op mijn eigen telefoon stond te dansen. Ik zelf, vond dit ook een grappig verhaal achteraf. De telefoon werd vervolgens snel gemaakt en gelukkig was alleen het scherm stuk en niet meer. Ik rekende af en ging met een goed gevoel weer huiswaarts. Een volgende keer laat ik weer mijn telefoon maken bij Samsung reparatie Arnhem.