Metaal coating: voor een bedrijfswagen

Is jouw bedrijfswagen toe aan een nieuwe metaal coating? Dan zit jij bij het bedrijf: Spuiterij Zonderwijk in Noordwijkerhout aan het goede adres. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het spuiten van:

  • Vrachtwagens
  • Hijskranen
  • Graafmachines

Deze bedrijfswagens zijn behoorlijk groot, maar dankzij de achttien meter lange stofvrije spuitcabine kunnen zij deze werkzaamheden makkelijk uitvoeren. Onlangs hebben wij onze bedrijfswagen hier ook heen gebracht om te voorzien van een nieuwe laag lak. De oude lak was helemaal versleten en wij wilde niet dat de wagen zou gaan roesten. Via de website hebben wij een contactformulier ingevuld om een afspraak te maken.

metaal coating

Harde metaal coating

De lak die dit bedrijf gebruik is van het merk Verometal. Deze lak bestaat uit vijfennegentig procent metaalpoeders. De vloeistof is heel erg koud en is ontstaan door het poeder te mengen met een reactor. De vloeistof is eenvoudig te spuiten en op verschillende ondergronden aan te brengen. Deze ondergronden zijn: hout, papier, aardewerk, leer, schuim, glas, kalk, beton en kunststof. Nadat het is aangebracht wordt de vloeistof heel erg hard en krijgt het de eigenschap van gietijzer. Onze bedrijfswagen ziet er weel heel erg netjes uit en kan er weer een lange tijd tegenaan. Kijk eens op de website voor meer informatie over metaal coating.