Op zoek naar een nieuwe systeemvloer

Sinds dat wij onze kantoorruimtes hebben verbouwd zijn wij druk bezig om een manier te bedenken wat wij met het magazijn kunnen doen. Ik had dan al wel eens nagedacht om een geschikte systeemvloer neer te laten leggen. Al zit ik niet op de hoge kosten te wachten welke de meeste bedrijven hiervoor berekenen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een manier hoe dat ik dit voordeliger kan krijgen. Dat ik dan net terecht kwam bij het beste, puur geluk toch?

Snel gevonden

Zoals ik het ook al eerder had gezegd dat ik bij het beste terecht was gekomen. Ik kwam namelijk  terecht op de website van Anera. Dit bedrijf weet immers maar al te goed hoe ideaal een systeemvloer is. Zij hanteren zeer aantrekkelijke prijzen en weten tevens de vloer binnen enkele weken te plaatsen. Dit heeft uiteraard mijn interesse gewekt en toch heb ik ervoor gekozen om eerst alle andere bedrijven te bekijken. Hiermee ben ik verzekerd dat ik een juiste keuze maak.

Goede service

Aangezien ik alle bedrijven onderhand al had bekeken, heb ik er toch voor gekozen om bij Anera terug te keren. Zij hanteren de leukste prijzen om deze vloer ook daadwerkelijk te realiseren. Voor mij was de keuze dan ook gemaakt en heb een afspraak gemaakt met dit bedrijf. Op de afgesproken tijd en datum stonden zij bij ons in het magazijn om een duidelijke offerte op te maken.