Samsung reparatie in Den Haag

Samsung reparatie Den Haag

Toen mijn mobiel kapot viel ben ik gelijk gaan zoeken naar een Samsung reparatie in Den Haag die goed beoordeeld werd. Een keer heb ik namelijk mijn mobiel laten maken bij een winkel en toen ik hem terug kreeg, was hij nog kapotter dan eerst. Dat gaat mij natuurlijk geen tweede keer overkomen en daarom lees ik nu eerst de reviews op het internet. Al gauw kwam ik een bedrijf tegen waarover alleen maar positieve berichten waren geschreven. Ik besloot hen eerst even op te bellen om te vragen hoe lang het ging duren totdat ik mijn mobiel weer terug zou krijgen. De man aan de telefoon vertelde mij dat het maar heel even duurt om een scherm te vervangen. Hij zei dat ik vandaag nog langs kon komen als ik wilde.

Samsung reparatie Den Haag

Snel gemaakt

Omdat vandaag toch mijn vrije dag was, besloot ik om gelijk langs te gaan bij het bedrijf voor een Samsung reparatie in Den Haag. Toen ik binnenkwam vertelde ik dat ik net iemand aan de telefoon had gesproken. De man kwam gauw naar mij toe en vroeg wat er precies stuk was. Ik liet aan hem zien dat er een grote barst in het scherm zat. Door de grote barst, waren er ook kleine barstjes ontstaan. Hij nam het mobiel mee naar achter om het te maken. Hij had geen woord gelogen, want binnen een hele korte tijd was hij al weer terug. Mijn mobiel zag er weer zo goed als nieuw uit dus ik bedankte hem.

Samsung reparatie Den Haag