samsung telefoonhoesje maken voor je bedrijf

samsung telefoonhoesje maken

Uit opdracht van mijn baas ging ik een samsung telefoonhoesje maken voor hem. Hij had namelijk een nieuw mobiel besteld die hij speciaal ging gebruiken voor zakelijke afspraken. Hij vond dat een verstandige keuze om een beschermende cover te bestellen. Als hij bijvoorbeeld bij een klant was dan kon je hem bereiken via dat mobiel. Ik vond het altijd leuk als mijn baas mij kleine opdrachtjes gaf om uit te voeren. Op deze manier kon ik hem laten zien dat ik goed kon omgaan met verantwoordelijkheid. Dat was iets wat hij heel belangrijk vond aan zijn werknemers. Zeker omdat hij vaak naar het buitenland was voor zakelijke meetings. Dan deden wij met ons team altijd extra ons best zodat hij tevreden van zijn reis terug kon komen.

samsung telefoonhoesje maken

Logo en bedrijfsgegevens

Mijn baas wou een samsung telefoonhoesje maken met daarop het beeldmerk van het bedrijf. Op deze manier kon hij ook extra reclame maken. Het zou namelijk zomaar kunnen zijn dat iemand zijn cover ziet en daarna het bedrijf opzoekt op internet. Dat kan ervoor zorgen dat we nieuwe klanten krijgen.

samsung telefoonhoesje maken

Naast het logo wou hij ook een paar bedrijfsgegevens erop. Niet alleen voor commerciële doeleinden maar voor het geval hij het mobiel verloor. Dan kon de persoon die het zou vinden hem terugbrengen naar de wettige eigenaar. Online kon ik heel gemakkelijk de cover zelf ontwerpen. Ik stuurde het door naar mijn baas voor zijn goedkeuren. Hij was zeer tevreden dus ik bestelde het product gelijk voor mijn werkgever.