Schoonmaakbedrijven Arnhem: dit zijn de beste!

Via een vriendinschoonmaakbedrijven arnhem

Ik ging laatst op zoek naar schoonmaakbedrijven Arnhem, omdat wij er als bedrijf toch voor hebben gekozen dit uit te besteden. Voorheen deed ik dit iedere vrijdag, maar wij zijn zo aan het groeien dat dit niet meer haalbaar is. Inmiddels zijn we ook bezig met de aankoop van een nieuw pand, waardoor het al helemaal niet meer te doen zou zijn om het zelf te doen. Nu wist ik via een vriendin dat zij een goede onderneming gevonden had om haar bedrijf wekelijks te poetsen. Ik heb haar direct opgebeld om te vragen waar zij hen gevonden had en zij verwees me door naar de website van Dubru. Daar werd ik meteen erg blij van, want het kwam erg professioneel over. Daar kreeg ik ook vertrouwen van en ik heb direct contact opgenomen om een aantal vragen te stellen. Deze werden erg goed beantwoord en toen heb ik een offerte aangevraagd. Zodra wij het nieuwe pand hebben, gaan we er hier ook eentje voor aanvragen.

 

schoonmaakbedrijven arnhemIedereen is tevreden

Het schoonmaakbedrijf uit Arnhem komt nu 2 keer per week bij ons de boel aan kant doen, wat precies genoeg is. Ik ben blij dat wij niet voor minder hebben gekozen, want dan zou het elke keer meer tijd kosten om het aan kant te doen. Wij zijn ontzettend tevreden over de kwaliteit van de reiniging van ons kantoor. Om die reden zou ik dit bedrijf echt aan iedereen willen aanraden, neem dus snel een kijkje online voor alle informatie!