Tip: Laat je glazen wassen door Glasbewassing Arnhem

 

 

Een maand geleden zijn wij opzoek gegaan naar een geschikt bedrijf voor de glasbewassing van ons pand. Ons bedrijf bestaat uit een marketingbureau en we ontvangen dagelijks vele klanten. Daarom is een goed uitziend pand erg belangrijk. We wilde daarom de beste glasbewassing van het land voor onze ramen. Samen met de medewerkers zijn we opzoek gegaan naar het juiste bedrijf hiervoor.

 

Het beste bedrijf op het gebied

 

Het bedrijf waar we uiteindelijk uitkwamen was Glasbewassing Arnhem. We vonden ze door wat te zoeken op het internet en een vragenronde te houden bij relaties. Iedereen linkte ons gek genoeg naar Glasbewassing Arnhem. Ze vertelde ons dat dit de specialist is op het gebied van Glasbewassing. Zo beschikken alle medewerkers over een VCA certificaat en gebruikt het bedrijf de beste en nieuwste schoonmaakmiddelen. Ook is de communicatie erg fijn bij dit bedrijf. Zo laten ze alles vroegtijdig weten en zijn ze heel duidelijk in het maken van afspraken.

Glasbewassing Arnhem

Namen contact op met Glasbewassing Arnhem

 

We twijfelde er als bedrijf zijnde niet aan om contact op te nemen met Glasbewassing Arnhem. Ze gaven gelijk een response en vertelde dat ze graag met ons in zee wilden gaan. Hiermee gingen wij natuurlijk akkoord en gingen een keer langs bij de vestiging. Uit het gesprek dat we hadden met glasbewassing Arnhem is een mooie overeenkomst komen rollen; 3 keer per week een wasbeurt verzorgd door Glasbewassing Arnhem! Nu de glazenwassers van het bedrijf dit al een paar weken doen, kunnen we niet klagen want de ramen zijn elke dag beeldschoon!