Waarom is het goed voor een bedrijf om Google Adwords uit te besteden?

Als eerste wat is eigenlijk Google Adwords?

Google Adwords zijn advertenties op google. Zoals u in het plaatje kan zien zijn de eerste resultaten van een zoekopdracht advertenties. De advertenties zijn gekocht om meer traffic naar je site te halen. De traffic die je door Adwords genereerd is ook effectiever. Dit komt omdat je meer gericht bent op uw doelgroep met Adwords. Uw adverteert namelijk naar een bepaald zoekwoord bijvoorbeeld: Herenkleding.

Hoe koop je het?

Je koopt een advertentie op google Adwords bij google zelf. Je kan bij een bepaald zoekresultaat een plaats kopen om bovenin te staan bij de resultaten. U koopt een bepaald aantal kliks. Zo kunt u bijvoorbeeld 50 kliks kopen per maand. Dus als er door 50 unieke bezoekers via google op uw advertentie wordt geklikt dan wordt de advertentie opgeheven voor die maand. U betaalt dus per klik. Blauwe Monsters is een expert op dit gebied, klink hier voor meer informatie over Google Adwords uitbesteden vindt u meer informatie.

Waarom zou u Google Adwords moeten uitbesteden?

Google Adwords uitbesteden klinkt misschien gek omdat u denkt dat u het makkelijk zelf kan. Maar het uitbesteden van Adwords brengt meer voordelen met zich mee dan u denkt. Als eerste hebben wij van Blauwe Monsters erg veel ervaring met Google Adwords. Wij beheren veel campagnes voor andere bedrijven en hebben hierdoor veel data in huis. Bij ons is er dus veel kennis over Google Adwords. Ook zijn wij partners met Google en kunnen hierdoor snel effectief en efficiënt werken met Adwords.  We weten hoe een pagina een perfecte kwaliteitsscore krijgt. Dit is essentieel om hoog te staan in Google! Wat u hierdoor allemaal krijgt is onder andere gerichtere klanten op uw website. De klanten vallen namelijk meer in uw doelgroep omdat u adverteert op een bepaald zoekwoord. Ook krijgt u meer traffic op uw website omdat u helemaal bovenin de resultaten van google staat. De naamsbekendheid van uw bedrijf gaat ook omhoog omdat uw bedrijf simpelweg meer wordt gezien. Ook omdat de klanten meer in uw doelgroep vallen zullen ze eerder uw aanbevelen aan kennissen/familie. Uw conversie gaat ook omhoog omdat de bezoekers meer geïnteresseerd zijn over het algemeen op het gene wat u te bieden heeft.

Conclusie

Google Adwords uitbesteden is dus erg goed idee om door te kunnen groeien voor uw bedrijf. Het brengt erg veel voordelen met zich mee. U kunt ook precies afstemmen hoeveel traffic u wilt per maand door per klik te betalen.