Wat is freelance factoring

freelance factoring

Samen met een vriend van mij ben ik een eigen bedrijf begonnen, daar komt meer bij kijken dan dat wij in eerste instantie dachten. Wij moesten over dingen gaan nadenken zoals freelance factoring en andere financiële zaken. Een aantal jaar geleden kwam ik samen met een vriend op het idee om een eigen bedrijf te starten. Het leek ons heel erg leuk om samen te werken en eigen baas te zijn van een bedrijf. Natuurlijk start jij niet zomaar zo iets op dus er ging een aantal jaar overheen. Toen wij uiteindelijk alle twee onze banen hadden opgezegd, kon onze droom beginnen. In het begin was het natuurlijk allemaal nog een beetje aftasten hoe wat. Het fijne was dat wij wel een goed business plan hadden opgesteld dus daardoor hadden wij enige houvast.

freelance factoring

veilig en makkelijk

Toen ik een keer aan het surfen was op internet over hoe ik het beste iets financieel kon aanpakken kwam ik een site tegen over freelance factoring. Dat betekend dat een ander bedrijf alles regelt voor jouw bedrijf op het gebied van facturen. Het bedrijf wat dat aanbood heten Finqle. Zij zouden ervoor zorgen dat jij meer financiële zekerheid hebt door hun diensten. In plaats van dat ik zelf een factuur naar de klant stuur, stuur ik het naar hen. Zij betalen dan gelijk het geld aan jou en sturen de factuur dan zelf naar de klant toe. Dat scheelt mij natuurlijk een hele hoop werk. Samen met mijn vriend namen wij gelijk contact op met het bedrijf voor een afspraak.

freelance factoring