Wat zijn de kosten zeevracht?

kosten zeevracht

Kijk hier eenskosten zeevracht

Voor mijn baas ging ik alles uitzoeken rondom de kosten zeevracht. Wij zijn namelijk bezig met het opzetten van een nieuw kantoor in Bali en daarvoor moet er veel vervoerd worden. Bepaalde dingen kunnen wij natuurlijk daar gewoon kopen, zoals meubilair en computers. Het enige wat wij daar niet kunnen aanschaffen zijn lease auto’s en deze wilden wij om deze reden laten verschepen. Dit duurt dan wel lang, maar het is een stuk handiger dan met het vliegtuig. Dit komt doordat het heel veel zijn en de kosten lager liggen wanneer wij het via een boot doen. Zelf wist ik niet eens dat dit mogelijk was, maar na een korte zoektocht kwam ik erachter dat het heel makkelijk te regelen is. Het bedrijf waarmee wij nu in zee zijn gegaan is Your Cargo Contact. De eerste keer dat ik hen tegenkwam, ben ik direct gaan bellen om wat vragen te stellen.

kosten zeevrachtAanrader

Zo had ik geen idee welke kosten ik kon verwachten als het ging om zeevracht. Hierop hadden zij geen simpel antwoord en daarom raadden zij mij aan om een offerte op te vragen. Dit heb ik uiteindelijk gedaan in overleg met mijn leidinggevende en hier kwam een goede prijs uit. Toen hebben wij besloten de stap te nemen en inmiddels zijn al onze vervoersmiddelen onderweg richting Indonesië. Mocht jij hier nu ook interesse in hebben, neem dan zeker een kijkje op hun website. Hier staat een hele hoop informatie over al hun diensten, want zij transporteren namelijk ook op andere manieren.