Aljeveiligheid zorgt voor veilig werken

Aljeveiligheid wil er graag voor zorgen dat u veilig kunt werken!! Uw veiligheid is al belangrijk bij huis-, tuin- en keuken klussen. Op het werk, of u nu in de industrie, op de bouw of in een magazijn werkt, telt de veiligheid nog zwaarder. Volgens de wet moet een werkgever er daarom voor zorgen dat zijn personeel op een veilige en verantwoorde manier kan werken.

Daarom heeft Aljeveiligheid nagenoeg alles op het gebied van veiligheid. Zij zijn importeur van Lanex; goede en betaalbare Persoonlijke Beschermings Middelen.  Van harnas tot leeflijn, van mobiel ankerpunt tot reddingsapparatuur. Voor gezichtsbescherming, oorbescherming, helmen, handschoenen veiligheid- en werkkleding, veiligheidsschoenen, enz. kunt u bij hen terecht. Hun assortiment omvat alle veiligheidsproducten voor de industrie, bouw en voor rondom het huis. Bent u op zoek naar iets wat zij niet in het assortiment hebben? Zij gaan graag, natuurlijk vrijblijvend, voor u op zoek. Ook voor de jaarlijkse keuring van uw werkmateriaal kunt u bij Aljeveiligheid terecht.

Naast de webshop hebben zij ook een eigen winkel in Valkenswaard waar de werknemers u graag van dienst zijn. Ook in de winkel hebben ze een uitgebreid assortiment zodat u alles op uw gemak , onder het genot van een kopje koffie en met het gewenste advies, alles kunt bekijken.

Waarom kiezen voor Aljeveilighied?

  • Aljeveiligheid heeft honderden tevreden klanten. Dit komt door de goede kwaliteit die zij aanbieden.
  • Aljeveiligheid heeft het grootste assortiment en daarom zit er voor iedereen wel het perfecte product tussen
  • Bestellingen boven de €250,- worden gratis geleverd.