Alles wat je moet weten over chemische ankers

Chemische ankers nodig? Er zijn verschillende klussen waarbij je dit type anker goed kunt gebruiken. Denk hierbij aan muren die niet sterk genoeg zijn voor een zware constructie. Wanden die gemaakt zijn van gasbetonblokken of een muur van oude bakstenen zijn hier voorbeelden van. Je hebt in dit geval baat bij het gebruik van chemische ankers.

Chemische ankers zijn de beste keuze wanneer je zware lasten in beton of metselwerk wilt bevestigen. Deze ankers zorgen voor een duurzame bevestiging zonder dat er sprake is van spreiddruk. Omdat er geen spanning wordt opgebouwd in de ondergrond zijn chemische ankers voor vrijwel alle toepassingen te gebruiken. Chemische ankers worden gemonteerd door eerst een gat in de muur te boren: de grootte is afhankelijk van de diameter van de chemische capsule. Daarna wordt de capsule in het gat geplaatst. Het tapeind wordt daarna met de boorhamer in de capsule gedraaid.

Chemische ankers online bestellen

Wat voor soort chemische anker je ook nodig hebt: bij Bevestigingsexpert.nl vind je precies wat je nodig hebt. Je bent verzekerd van een ruim assortiment en daarnaast profiteer je ook van de beste kwaliteit. Of je nu een anker nodig hebt of een chemische capsule: je kunt ze allemaal online vinden. Daarnaast ben je ook zeker van een snelle levering. Producten bestelt voor 15:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden. Zo kun je vaak de volgende werkdag al aan de slag gaan met je nieuwe ankers. Ontdek je opties bij Bevestigingsexpert.nl en bestel de beste chemische ankers online!