Baan door landschapsontwerper vacature via GrijsGroen

Als net afgestudeerde was het even moeilijk een plek te vinden en een goede landschapsontwerper vacature te vinden. Je krijgt zoveel kansen en vrijheid tijdens je opleiding, waardoor het even tegenvalt wanneer je klaar bent. Ook zet de angst in, die vele ook kennen, van je toekomst. Gaat het allemaal wel lukken? Dat is altijd de vraag. Via mijn stage had ik al leuke contacten maar geen kans op vastigheid. Dat was wel iets wat ik graag wilden. Ik besloot dus verder te zoeken en kwam een goede vacature tegen via GrijsGroen. Dit bedrijf is sowieso een aanrader, ze weten je heel goed te matchen.

Aan de slag!!

Nu sla ik een paar stappen over, maar het ging ook allemaal vrij vlot. Na een leuk gesprek en daarna nog een paar gesprekken met andere collega’s, was het duidelijk: ik mocht beginnen. Ik was echt zo blij. Ik had meteen een gevoel van vrijheid. Ook omdat deze baan echt bij mij past. Je doet dan iets wat je uitermate leuk vindt en dat is fantastisch om mee te maken. Eigenlijk gun ik dat echt iedereen. Ik kan doen wat ik wil en we stimuleren elkaar echt. Ik merk ook dat ze het fijn vinden om weer een fris iemand in het team te hebben, iemand die de bedrijfsvoering nog niet door en door kent maar daardoor weer nieuwe inzichten kan hebben. Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik denk dat ik een goede toevoeging aan het team ben!