Bedrijfsongeval schakel SAP in

bedrijfsongeval

Bij een bedrijfsongeval is het vaak de zaak om de “schuldige” te achterhalen. Vaak wordt gedacht dat een werkgever altijd aansprakelijk is voor een ongeval op de werkvloer. Maar dat is zeker niet waar. Wanneer er door een werknemer niet de juiste veiligheidseisen zijn genomen, dan vervalt de schuld op de werkgever. Echter is het wel de taak van een werkgever om iedere werknemer deze eisen te laten weten en uitvoeren. In bepaalde branches is het daarom zeker aan te raden om alleen de werkvloer te betreden met speciale veiligheidsschoenen. Denk hierbij aan een slagerij, je moet er niet aan denken dat er een mes op jouw schoenen valt.

bedrijfsongeval

De gevolgen van een bedrijfsongeval

Helaas komt het dagelijks voor dat er een ongeval op de werkvloer gebeurd. Ondanks alle veiligheidsvoorschriften kan het gebeuren dat er toch iets fout gaat. Helaas kan ik daarover meepraten, want zo een slachtoffer was ik ooit zelf. Helaas was het een heel gedoe om mijn gelijk te krijgen. Daarom heb ik de hulp van de SAP Letselschade Advocaten ingeschakeld. Zij hebben mij in die periode heel erg goed bijgestaan en ervoor kunnen zorgen dat ik in mijn gelijk kwam te staan. Zo heb ik uiteindelijk een schadevergoeding mogen ontvangen. Gelukkig gaat het inmiddels goed met mij en heb ik mijn werkzaamheden weer op kunnen pakken. Meer weten over de werkzaamheden van deze advocaten, neem dan een kijkje op deze website.