Blogger en opdrachtgevers komen samen

blog platform

Als opdrachtgever is het moeilijk om aan de juiste blogger te komen, en als blogger is het moeilijk om aan leuke opdrachten te komen die in je straatje liggen. Veel hangt af van de onderwerpen waarover je wilt schrijven, voor een opdrachtgever is het ingewikkeld om iemand te vinden die schrijft over jouw business. Door gebruik te maken van het blog platform is de kans groot dat opdrachtgevers en bloggers elkaar tegenkomen, dit is de plek om de juiste personen te vinden.

blog platform

Waarom gebruik maken als opdrachtgever?

We kunnen ons voorstellen dat je niet direct de voordelen van het blog platform ziet, als eerste bespaart het platform je een enorme zoektocht naar een geschikte blogger. Voor je positie van je website is een blog ook een goed middel, meer bezoekers naar je website betekent ook een grotere kans op meer omzet. De dienst of het product wat je aanbiedt word bekender, en wordt gezien door steeds meer mensen. Natuurlijk krijg je een mooi overzicht welke resultaten er zijn behaald.

Gebruik ook de voordelen van het platform

Door het enorme bereik wat je hebt als opdrachtgever om een blogger te vinden, vind je altijd een geschikte blogger voor je diensten of producten. Er zijn maar liefst 1800 bloggers aangesloten bij het blog platform, hierdoor heb je altijd een ruime keus om er een te vinden. Je hoeft er zelf niets voor te doen om hoger te komen in de zoekmachines, dat doet de blogger allemaal voor jou. Maak een leuke opdracht en blogbrains.nl doet de rest voor je.