BTL.nl: de site voor een groenere omgeving

Heb je al wel eens BTL.nl bezocht? Je zult versteld zijn wat er mogelijk is om je omgeving groener te maken. We hebben het allemaal wel eens: al die stadomgevingen komen je op een gegeven moment de keel uit. Soms vind je nog een enkel boompje, maar het is in vele wijken en omgevingen triest gesteld met de natuur. Dat is uitzonderlijk jammer, aangezien iedereen blij wordt van de natuur. Bovendien is het goed voor je. Alhoewel we al vele eeuwen verwijderd zijn van de Neanderthaler, voelen mensen nog altijd een sterke connectie met groen en natuur. Als we dit in onze omgeving hebben, voelen we ons beter. BTL kan je hierbij helpen.

BTL helpt je een groenere omgeving te creëren

Er zijn vele omgevingen te bedenken die profijt kunnen hebben van meer groen. Ten eerste is er je eigen wijk. Sommige wijken worden omgeven door groen, bij andere wijken is dit helaas nog niet het geval. Dit lijken wel eindeloze wegen van steen en cement. Daar wordt niemand vrolijk van. Van groen wel. Daarom staat BTL gemeenten en wijken bij als het gaat om het groener maken van de omgeving. Ook voor het groener maken van basisscholen kun je bij BTL terecht. Immers worden niet alleen volwassenen, maar ook kinderen heel vrolijk van een groene omgeving.

Maar de natuur kan ook een helende werking hebben. Daarom is het groener maken van omgevingen in de buurt van verzorgingshuizen, ziekenhuizen en revalidatiecentra een aanrader. Ook op dit vlak kan BTL je bijstaan. Dit zal het herstellend vermogen verbeteren en bovendien voelen mensen zich beter in een omgeving gevuld met groen. Tot slot staat BTL ondernemers bij die hun bedrijventerrein willen voorzien van meer groen. Dit is niet alleen fijner voor werknemers, maar een bedrijventerrein met groen ziet er veel meer uitnodigend uit. En dat zal leiden tot meer klanten op den duur.