Container huren bij verbouwen kantoor

container huren

Ons kantoor was hoognodig aan een verbouwing toe. Het oude behang van de vorige ondernemer was geel, de kleuren donker en het vloerkleed versleten. Bovendien stonden de werkplekken dicht op elkaar en was het vaak benauwd in het kantoor. Niet echt een werkplek die paste bij het nieuwe werken. Dat vond mijn manager ook en dus ging het mes erin. In het kantoor welteverstaan. Nu gaat het goed in ons bedrijf, maar niet zodanig dat wel met geld kunnen smijten. Dus de verbouwing moest zo goedkoop mogelijk. We besloten daarom een soort van teamactiviteit te maken van het slopen van het oude kantoor. Daarna kon de verbouwer zijn gang gaan, maar we zouden zelf de oude troep weghalen en het kantoor helemaal schoon opleveren. Nu bracht dat meteen een groot probleem aan het licht; waar zouden we het puin laten? Niemand voelde ervoor het puin in de eigen auto te vervoeren en een bak huren zorgde gegarandeerd voor heel wat ritjes naar de stort. Een collega had een geweldig idee: een container huren. Dat bleek veel voordelen te hebben.

Container huren: makkelijk verbouwen

Een container huren bleek heel erg makkelijk en achteraf gezien heeft het ons veel pijn en moeite bespaard. Om het nog maar niet te hebben over tijd. De container werd leeg bij ons afgeleverd en we hoefden hem eigenlijk alleen maar te vullen. Na de sloop werd hij vol weer opgehaald. Super handig. Ook omdat voor een container de zelfde parkeerregels gelden als voor auto’s. Hij mag drie maanden op een parkeerplaats staan, maar hij moet en vergunning hebben als dat voor auto’s ook geldt. Nu hebben we een eigen parkeerplaats dus hij stond niemand in de weg. Met onze oude spullen liepen we af en aan, maar er bleek heel wat in te kunnen. Je kunt een container huren in allerlei maten. Nu hadden wij sloopafval, maar het is goed te overleggen met de verhuurder waar je het voor gaat gebruiken. Want je mag niet zomaar alles in een container gooien.

Let even op het volgende

Net als bij ons afval wordt afval in een container gescheiden. Je hebt ook verschillende soorten containers voor diverse soorten afval. Denk aan tuinafval of sloopafval. Niet alles mag bij elkaar dus laat je goed informeren over de regels. Heb je de juiste container te pakken dan is het echt een ideale manier om je afval te verwerken. Wij zullen bij een volgend project zeker weer een container huren.