Dankzij de online marketing Rotterdam van dit bureau kreeg ik meer klanten

Dutch Blue is een bureau voor online marketing Rotterdam die mij heeft geholpen veel meer klanten te krijgen. Ik ben eigenaar van een webshop en ik verkoop dus alles online en heb een groot assortiment met van allerlei soorten producten, dus hoe meer bezoekers ik op mijn website krijg, hoe meer ik verkoop. Ik merk het verschil voornamelijk door de drukte op mijn website nu ik online marketing Rotterdam heb, het aantal bezoekers op mijn webshop is enorm gestegen en mijn verkoopcijfers zijn een stuk hoger dan voorheen. Ik zie ook dat ik veel meer nieuwe klanten heb gekregen, voorheen had ik vaak mensen die terugkwamen om iets te kopen maar nu zie ik dat er ook een heleboel andere producten worden verkocht doordat ik beter vindbaar ben geworden door Dutch Blue. De strategie die zij hebben besproken hebben met mij, hebben ze ook uitgevoerd en het resultaat is zichtbaar en merkbaar.


Contact opnemen met het bedrijf Dutch Blue

U kunt snel in contact komen met Dutch Blue. U hoeft alleen maar naar de website te gaan en dan kunt u via daar contact opnemen met Dutch Blue. Ze zijn erg klantvriendelijk en staan altijd voor u klaar. De medewerkers van Dutch Blue weten precies waar ze over praten en die expertise is wat Dutch Blue zo uniek maakt. De klant staat op nummer een bij Dutch Blue en dat laten ze ook merken door frequent contact op te nemen om alles door te spreken.