Denken of voelen?

Je moet een keuze maken, er is iets veranderd in je leven, denk je na over de voordelen en de nadelen?  Of ga je gewoon af op je onderbuikgevoel? Er zijn voordelen aan zowel het denken als het voelen van onze emoties tijdens moeilijke tijden in ons leven. Maar soms is het moeilijk om een balans te vinden. Wat is de beste optie? Dit is waar een life coach je bij kan helpen om de beste beslissing te nemen.

Toenemende vraag naar life coaches                                                                          

Er komt steeds meer vraag naar life coaches over de hele wereld zoals die op coachhero.nl.  Op het moment zijn er meer dan 71,000 life coaches wereldwijd. Dit aantal neemt elke jaar toe omdat steeds meer mensen de voordelen van een life coach ontdekken. Iemand die naar je kan luisteren en je kan je steunen bij moeilijke keuzes in je leven. Een life coach is niet alleen behulpzaam in moeilijke tijden, maar ook voor inzicht in het gewone leven en hulp zodat je je volle potentie kunt bereiken.

Oorzaken voor verandering in ons leven

Er zijn veel redenen waarom een life coach voordelig is. Voor sommige mensen kan zo’n coach helpen met de volgende stap in hun leven. Bijvoorbeeld iemand die een nieuwe baby in zijn familie heeft. Nu moet de hele familie een nieuwe manier vinden om zich aan te passen. Soms is het alleen voor kleine verbeteringen, betere aandacht, slimmer prioriteiten beheren of afleidingen elimineren. Hoewel het leven meestal goed gaat, kunnen kleine veranderingen in het algemeen een groot verschil maken. 

De uitzicht van nu

Voorlopig gaat alles goed, maar misschien gaat het volgende week of maand niet zo goed. Welke doelen wil je bereiken? Hoe kan je ze bereiken? Blijf gefocust en volg een goed pad om je doelen te bereiken. Dit kunnen korte of lange termijn doelen zijn. Twee of drie keer per maand met een life coach werken kan je helpen met motivatie, ondersteuning, zodat je krachtiger bent en een gelukkiger leven hebt.