Doos op maat kopen kan via internet!

doos op maat

doos op maatEen doos op maat vinden voor ons product ging een stuk sneller dan ik had verwacht. Meestal kosten dingen die geen standaard formaat zijn veel geld en duurt het ook heel erg lang. Mijn baas had het op hele korte termijn nodig, dus ik ben direct op zoek gegaan. Hierbij kwam ik vrijwel direct uit op een webshop met een onwijs groot assortiment. Ik kreeg veel vertrouwen in hun producten door de goede ervaringen die ik las online. Verder zag alles er heel erg goed uit en werd ook direct duidelijk dat vrijwel alles mogelijk was hier. Toen ik door ging klikken bleek dit inderdaad het geval te zijn. Ik kon zelf kiezen wat ik voor dikte van het karton wilde en er waren nog een aantal extra’s waar ik de keus uit had. Zo zijn er verschillende vormen te kiezen, zodat jij precies kunt vinden wat jij nodig hebt.

De beste doos op maat

doos op maat

Toen ik de doos op maat had ontworpen, ben ik nog even langs mijn leidinggevende gelopen om te vragen of hij het er mee eens was. Toen dit het geval was, heb ik de bestelling direct geplaatst, want wij wilden het zo snel mogelijk in huis hebben. Uiteindelijk heeft het nog korter geduurd dan wij hadden verwacht, want binnen 7 werkdagen werd het al geleverd bij ons op kantoor. De prijs viel uiteindelijk heel erg mee, want je krijgt hier vaak korting als jij in grote hoeveelheden iets aanschaft. Bij ons was dit het geval, want wij wilden zeker weten dat wij voor een langere periode genoeg hadden. Ook hebben wij hier een stansmes kunnen kopen wat ervoor zorgt dat wij snel dingen kunnen inpakken en open maken. Mocht jij meer informatie willen over alle producten die deze onderneming jou te bieden heeft, dan moet jij zeker een kijkje nemen op hun website.