Een award winning logo ontwerpen

logo ontwerpen

Goed nieuws voor jou als starter, wanneer een logo ontwerpen jouw ding niet is. Wanneer je net met je bedrijf bent begonnen heb je het heel goed voor elkaar. Je officiële registraties zijn rond en je wil druk aan het werk gaan voor je eerste klanten. Je gaat nog wat laatste drukwerk bestellen om jouw zaak te promoten en dan kom je tot een ontdekking. Je hebt eigenlijk nog een logo achter. We zullen je uitleggen wat een goed logo voor jouw bedrijf doet.

Jouw handtekening in een plaatje

Eigenlijk is een logo jouw handtekening als ondernemer. Het is echter vormgegeven in een plaatje. Het staat bovenaan je briefpapier en het komt terug in je social media activiteiten. Het geeft een stuk herkenbaarheid naar de lezer van een document of van een website. Ze weten in één oogopslag wie jij bent en wat je doet. Je snapt het nu wel; een logo is geen overbodige luxe. Het is pure noodzaak voor jou als ondernemer.

logo ontwerpen

Als je niet handig bent met grafische vormgeving

Ben jij zelf niet handig in het ontwerpen van een logo, dan is het een heel verstandig plan om deze klus uit te besteden naar een professional. Dit doe je via Logo Ontwerpen. Wat jij op dat moment nog moet doen is aangeven hoe jouw logo eruit moet komen te zien. Je mag aangeven wat jouw wensen zijn en wat de uitstraling van jouw signatuur moet zijn. Vanaf dat moment geef je de opdracht uit handen. Je geeft de opdracht uit handen aan een grote groep ontwerpers die ieder met jouw bedrijf en jouw unieke missie aan de slag gaan. Ze maken van jouw missie hun missie.

Zoveel keuze, één prijs

Wanneer jij de opdracht uit handen geeft gaan meerdere designers voor jou een logo ontwerpen. Jij hoeft enkel nog te wachten op het resultaat. Terwijl je wacht doe jij gewoon je ding. Je bent immers startend ondernemer dus er zijn activiteiten genoeg. Vanaf het moment dat de ontworpen logo’s beginnen binnen te komen wordt het interessant. Jij mag kijken naar de ontwerpen die voor je zijn gemaakt. Je betaalt uiteraard wel voor de ontwerpen, maar voor alle ontwerpen die zijn gemaakt betaal je maar één prijs. Die gaat naar de ontwerper die het logo maakte wat jou het meeste aanspreekt. Een logo laten ontwerpen is daardoor behoorlijk voordelig.

En de winnaar is …

Vanaf het moment dat jouw oproep voor het ontwerpen van een logo online is gegaan gaan er meerdere ontwerpers voor je aan het werk. Allemaal zullen ze hun best doen om voor jou een pakkend logo te maken. Het is nu aan jouw om een moeilijke keuze te maken. Jij zal moeten kiezen wie het mooiste logo heeft gemaakt. Jij bent de jury van je eigen logo ontwerp wedstrijd. Dat zal niet gemakkelijk zijn, want er zullen oogstrelende juweeltjes tussen zitten. En er kan er maar één de winnaar zijn. Diegene ontvangt de prijs die jij hebt afgesproken; simpel zat.