Een incentive reis organiseren voor je personeel

Een incentive reis is vaak een vooruitzicht dat gesteld wordt voor wanneer een bepaalde doelstelling wordt behaald met het betrokken personeel. Deze reis is dan ook een beloning die wordt geboden wanneer het doel wordt behaald. Dit is een bewezen manier om personeel gemotiveerd te maken en te houden. Een buitenlandse incentive reis is dan ook een onvergetelijke beloning die tot in de puntjes verzorgd dient te worden. Hiervoor kun je een gespecialiseerde organisatie als Pegasus Events inzetten. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je een buitenlandse incentive reis wilt laten organiseren, dan wordt er stapsgewijs gewerkt. Eerst zal er geïnventariseerd worden welke ideeën en wensen je als organisatie hebt met betrekking tot deze reis. Deze informatie zal de basis vormen voor voor de volgende stappen. Er wordt dan gebrainstormd over alle mogelijkheden en worden deze op een rij gezet. Op basis daarvan wordt er een passend voorstel gemaakt dat aansluit bij alle wensen. Dit wordt dan uitvoerig met je besproken en waar nodig nog aangepast. Wanneer je benieuwd bent naar incentive reizen die eerder georganiseerd zijn, dan kun je deze op de website inzien. Dit is ook aan te raden voor wanneer je wat inspiratie op wilt doen. Daarbij zijn er ook een groot aantal recensies beschikbaar van klanten die eerder een incentive reis hebben laten organiseren. 

Waarom een incentive reis aanbieden?

Een incentive-reis is de aangewezen manier om je personeel te prikkelen, inspireren en motiveren. De voordelen van deze manier van belonen zijn het verhogen van de omzet, minder ziekteverzuim en er wordt een sterke teambuilding geboden. Om hier meer informatie over te verschaffen kun je altijd vrijblijvend contact opnemen en zo nagaan wat de mogelijkheden zijn. Je kunt hiervoor telefonisch contact opnemen.