Een succesvolle Magento 2 Hosting bij Hipex

geschikte-hosting

Bij een goede en snelle Magento webshop hoort ook een goede en snelle hosting. Magento staat bekend om zijn populariteit als webwinkelsoftware, wat onder andere komt door de vele en zwarte functionaliteiten en de mogelijkheden die Magento te bieden heeft. Magento 2 is een compleet nieuwe E-commerce software pakket met meer features, een hogere snelheid en is volledig toekomstbestendig. Het nieuwe platform biedt veel voordelen, is veiliger en ondersteunt volledige responsive webdesigns. Ook is de algemene gebruiksvriendelijkheid geoptimaliseerd en de snelheid met zeker twintig procent gestegen. Samen met dit, biedt Hipex nog net dat kleine beetje extra, voor een snelle en succesvolle Magento 2 Hosting.

Waarom bij Hipex?

Omdat een hosting kiezen vaak lastig is en de Magento webshops best zwaar zijn, kan je kiezen uit verschillende en op maat gestelde pakketten. Er is voor iedereen een geschikt en op maat gesteld pakket, zoals de Shared Fox, de Dedicated Jackal of de Cluster Wolf. Uit deze pakketten zijn ook weer pakketten te kiezen, zodat er altijd iets voor jou bij zit. Daarnaast biedt Hipex de mogelijkheid om de gekozen pakketten voor vijftien of dertig dagen, afhankelijk van het pakket, te testen.

Hipex investeert graag in service en een lange termijn relatie en biedt naast expertise en transparantie, ook een kwalitatief hoogstaand support, met focus op de klant, service, snelheid en webshop. Omdat zij beschikken over veel inhoudelijke Magento kennis, kunnen zij goed helpen bij het verzorgen van deployments en het verbeteren van de Google Pagespeed Scores. Een hogere performance zorgt namelijk voor een hogere omzet en de verbeteringen zorgen voor betere zoekresultaten. Bijvoorbeeld om 25.000 producten te laten zien in 0,6 seconde.

Een Hosting moet niet alleen snel zijn, maar ook betrouwbaar. Hipex werkt daarom al jaren samen met de beste Magento Development Bureaus en voeren meerdere succesvolle trajecten uit voor diverse klanten. Een trouwe hosting partner zijn, staat dan ook erg hoog in het vaandel, net zoals dat zij al een geruime tijd dé betrouwbare hosting zijn voor webshops zoals de ANWB, Kees Smit, PME Legend, Lampenlicht en vele andere succesvolle webshops. Een Hosting moet niet alleen snel zijn, maar ook betrouwbaar.

Laden jouw webshop pagina’s langzaam? Heb je nog geen hosting of twijfel je om over te stappen? Na de overstap naar Hipex, zal het platform je verbazen en laten zien dat Hipex echt voor performance, service en snelheid gaat.

Veel webbshops kampen met negatieve ervaringen uit het verleden en problemen bij het overzetten van hun hosting. Bij Hipex hoef je je geen zorgen te maken over de verhuisservice! Er komt veel kijken bij de uitvoeringen vaan een vlekkeloze migratie, maar bij Hipex zijn de migraties volledig hun zorg. Zij nemen de touwtjes in handen en zorgen dat de migratie op een moment wordt gedaan, wanneer het jou uitkomt. De webshop draait weer binnen no-time en sneller dan dat het deed. Er zijn al ruim 600 migraties uitgevoerd, waarbij alles draait om een goede voorbereiding. De standaard migratie protocol zorgt ervoor dat er niets over het hoofd kan worden gezien en hierdoor garandeert Hipex altijd een vlekkeloze migratie.

Vragen over een pakket, de service of het overstappen? Stuur een e-mail of bel met Hipex!