Ga jij ook bezorgen? Klop dan eerst aan bij een taartdozen groothandel

taartdozen groothandel

Steeds meer winkels en restaurants gaan hun producten ook aanbieden om af te halen of bezorgen ze zelfs bij de mensen thuis. Dat geldt ook voor kroegen en patisseries. Het is dan echter wel goed om na te denken over verpakkingen. Een taartdozen groothandel kan je daarbij helpen.

taartdozen groothandel

De verpakkingen van je producten

Wanneer je producten beschikbaar maakt voor afhalen of bezorgen dan moet je er rekening mee houden dat ze een flinke afstand af moeten leggen. Producten zijn namelijk niet allemaal gemaakt voor vervoer. Je hebt dus manieren nodig om ze alsnog te vervoeren. Dat doe je onder andere met juiste verpakkingen. Een taartdozen groothandel is de perfecte plek om aan te kloppen als jij taarten of ander gebak verkoopt en dit graag veilig wil vervoeren. Wanneer je dit namelijk doet in verpakkingen die precies op de maat van je producten zijn dan blijven ze langer goed en is het minder erg als de doos heen en weer schudt. Stel je bijvoorbeeld eens voor als je een frietje met zou vervoeren in een taartdoos. De doos is veel te groot voor het product en dus zal het frietje helemaal heen en weer gegooid worden in de doos. Daar wordt het niet aantrekkelijker op. Zoek dus altijd verpakkingen met de juiste afmetingen.

Je huisstijl in je verpakkingen

Een taartdozen groothandel – en groothandel voor veel andere soorten verpakkingen – kan je vaak ook helpen met het uniek maken van die verpakkingen. Want je wil natuurlijk wel opvallen tegenover de concurrent. Dat doe je door bijvoorbeeld je logo en huiskleuren in het ontwerp van de dozen mee te nemen. Dit zorgt ervoor dat ze ook direct herkend worden als jouw producten en daarmee kun je weer andere klanten bereiken. Het is alsof je een gratis reclamebord de wereld in stuurt.