Geen stofjes meer bij het klussen

bouwstofzuigers

Hebt u een grote klus op de loer en heeft u geen zin om in een vieze kamer te zitten voor dit gehele proces? Dan raden we aan om te investeren in een goede bouwstofzuigers. Een bouwstofzuiger zuigt al het stof op en naast dit zuigt het ook grotere materialen, zoals snippers en vloeistoffen op. Geweldig voor een schone werkplek dus. 

bouwstofzuigers

Wat doet een bouwstofzuiger?

Door een bouwstofzuiger te nemen kan je je werkplek schoon en stofvrij houden, wat natuurlijk al fijn is voor de wat grotere doe-het-zelf klussen. Maar naast het schoonhouden van uw werkplek zorgt een bouwstofzuiger er ook voor dat bouwstof veilig wordt opgezogen en er geen deeltjes bouwstof in de lucht en hierdoor in uw longen terecht komen. Maar kan je dit nou niet met een bezem of een normale stofzuiger doen? Wanneer je bouwstof met een bezem aanveegt komen er vanzelf kleine deeltjes in de lucht en wanneer je probeert bouwstof met een normale stofzuiger op te zuigen lukt dit niet voor het fijnere en scherpere bouwstof en voor de grotere puinresten. Daarom is een bouwstofzuiger altijd nodig voor de grotere klussen. 

Wat voor bouwstofzuiger heb ik nodig?

Maar wat voor een bouwstofzuiger heb ik nodig? Je hebt meerdere bouwstofzuigers voor verschillende soorten klussen. Want bijvoorbeeld schuren produceert veel meer droogstoffen dan andere klussen. In het assortiment van toolnation hebben ze veel speciale stofzuigers voor verschillende klussen. 

Wil je ook op een nettere en gezonde manier klussen. Kijk dan snel bij toolnation voor hun ruime assortiment aan bouwstofzuigers. En dan weet je zeker dat jouw volgende klus net en gezond is.