Hybrid electronics maakt het ontwerp mogelijk

Dankzij hybrid electronics is het ontwerpen van een nieuw design mogelijk! Iedere periode hebben wij een team vanuit school die bij ons stage lopen. Deze team moet iedere periode een ontwerp op papier hebben gezet en het zo ver mogelijk hebben weten uit te werken. In feite hoeven wij alleen nog maar de realiteit uit te voeren en dan zou er een ontwerp worden gemaakt. Dit doen wij al een aantal jaren en daar zijn wij erg tevreden over. Zo merk je dat het team erg goed samenwerkt en bovendien krijg je nieuwe ideeen op papier en daar doen wij het voor. Zo wilt de groep van nu graag een ontwerp realiseren waarin zijn op basis van bluetooth filmpjes kunnen streamen.

hybrid electronics

Natuurlijk bestaat dit al wel, alleen niet waarbij je ook meteen de telefoon mee kunt opladen. Een leuk en zeer leergierige ontwerp willen zij waar gaan maken. Hier hebben wij akkoord op gegeven en vervolgens gingen zij aan de slag.

Gezocht naar hybrid electronics

Uiteindelijk hadden zij het ontwerp op papier gezet en kon ik het verder uit gaan werken. Zo moest ik opzoek van de leerlingen naar hybrid electronics. Mijn zoektocht heb ik op het internet voortgezet. Dit omdat je online vrijwel alles kunt vinden. Zo ben ik gaan zoeken en kwam ik al vrij snel terecht op de website van Metafas. Hen heb ik het voorstel laten zien in de hoop dat zij hier mee aan de slag konden gaan. Dit was geen enkel probleem en de factuur werd opgemaakt. Die moest ik nog wel eerst akkoord voor geven alvorens zij er echt mee aan de slag gingen.

Metafas

Het werk werd uitgevoerd en de leerlingen vonden dit onwijs prachtig dat het mogelijk wordt gemaakt. Zo kregen wij vorige week het eerste prototype van Metafas. Dit zag er al veelbelovend uit en ik kan niet wachten totdat alles gereed is voor installatie!