Is Financial Lease betrouwbaar?

audiFinancial Lease is zeer betrouwbaar, mits u een betrouwbare dealer uitkiest. Wij hebben de betrouwbaarheid van een zeer grote aanbieder van Financial Lease onderzocht. Zij wordt op internet beoordeeld met maar liefst een 9,5. Hierbij worden de uitkomsten van onderzoek naar Financial Lease Twente gepresenteerd.

Financial Lease Twente schrijf op hun website veel waarde te hechten aan transparantie. Zowel om de transparantie naar klanten toe over hun leasevoorwaarden, maar ook op andere vlakken transparantie. Zo willen zij een zo getrouw mogelijk beeld uitdragen van hun bedrijf. Om dit te bewerkstelligen, hebben zij klantenreviews uitbesteed aan een onafhankelijke partij. De klantenreviews zijn op deze website te bekijken. Financial Lease Twente scoort met een 9,5 op een schaal van 0 tot 10. Dat is dus ontzettend hoog. Reacties van klanten zijn bijvoorbeeld:

Er wordt snel vakkundig advies gegeven. Ik heb met meerdere leasebedrijven gewerkt, maar ik zal andere geïnteresseerden adviseren over Financial Lease Twente.’ auto

Financial Lease Twente werkt samen met  meer dan 150 merkdealers en autobedrijven. Deze zijn verspreid door het hele land, zodat een landelijke dekking geboden wordt. Dat zoveel bedrijven al geruime tijd nauw samen werken met Financial Lease Twente, geeft aan dat ook zij Financial Lease Twente als een zeer betrouwbare partner zien.

Geconcludeerd kan worden dat de beoordeling van Financial Lease Twente met maar liefst een 9,5 zeer terecht is. De ervaringen van zowel klanten als partners van Financial Lease Twente zijn zeer positief.