Je meubels omtoveren in een betonlook

Beton cire haard

Tegenwoordig zie je de betonlook veel terug in woningen. Beton cire kleuren zijn zeer populair voor de kleur van muren. Deze betonlook past thuis bij vele soorten stijlen. Door het ruime aanbod aan verschillende tinten en kleuren is er voor ieder wat wils. Veel mensen kiezen voor een betonlook op hun muur. Op een mooi geheel te krijgen is het een idee om de verf door te trekken in je vloer en plafond. Enkel moet je hier wel de geschikte verf voor zien te vinden, gezien niet alle verf geschikt is voor beide.

Meubels pimpen

Naast je muren, vloer en plafond is er de optie om je meubels een betonlook te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tafels en kasten. Door het brede assortiment aan betonlook verf kan je ervoor kiezen om je tafel of kast in een andere tint of precies dezelfde tint te verven als je muur. Wil je je woning meer een geheel maken? Dan is het leuk om je tafel of kast in precies dezelfde verf te verven. Als je ervoor kiest om dit bij je kast te doen krijgt het de look alsof de kast is ingebouwd. Ook oogt je woning ruimer, fris en zorgt het voor een rustige uitstraling.

Waar te koop?

Gezien je de meubels gaat pimpen kan je kiezen om naar een tweedehands winkel te gaan. Hier vind je kasten in alle soorten en maten. Dit is een duurzame en budgetproof keuze waar je een uniek meubel voor terug krijgt. De verf is daarnaast belangrijk om te kopen van goede kwaliteit. Je wilt uiteraard niet dat de verf niet goed dekt of niet blijft zitten. Om de kleur goed uit te kiezen is het belangrijk om te testen, tegenwoordig kan je overal een tester van krijgen. Kies je favoriete kleuren uit en vergelijk ze met elkaar. Verf kun je kopen in de winkel op op webshops zoals een kalkverf webshop.