Laat je auto wassen bij deze car cleaning

nette schoonmaakbeurt

Als je je eigen auto hebt dan merk je vast wel dat je, net als ik, haast niet meer zonder kan. Het kopen van een auto was dan misschien wel een flinke investering, toch was het het zeker waard. Vrijwel dagelijks brengt mijn auto me van A naar B. Waar ik voorheen gebruik moest maken van het openbaar vervoer, kan ik nu heel gemakkelijk de auto pakken. Ik ga er mee naar mijn werk en naar mijn familie en vrienden die wat verder weg wonen. Maar ook wanneer ik met een paar vrienden een dagje weg ga is het ideaal om in het bezit te zijn van een auto. Het maakt alles toch wat makkelijker. Maar op den duur wordt een auto toch vies, dat is nou eenmaal niet te voorkomen. Omdat ik erg zuinig probeer te zijn op mijn auto laat ik deze daarom eens in een bepaalde tijd schoonmaken bij Winstons car cleaning

handgewassen

Goede service

Ik kom al een behoorlijke tijd bij Winstons in Apeldoorn. Mijn ouders gaan hier zelf ook altijd heen, dus ik was er al een beetje bekend mee. Maar toen ik hier voor het eerst mijn auto schoon had laten maken, merkte ik eindelijk zelf hoe goed de service hier is. Ze beschikken over een zeer moderne carwash en daarnaast wassen zij het ook traditioneel met de hand. Na mijn eerste bezoek aan deze car wash had mijn auto er nog nooit zo schoon uitgezien. Wanneer je hier je auto laat wassen kan je er voor kiezen om na de carwash een uitgebreid programma te kiezen. Bij zo’n programma wordt meer gedaan dan alleen de auto afspuiten. Je kan je auto namelijk ook met de hand schoon laten maken. Bij ieder bezoek aan deze car cleaning maak ik gebruik van deze service en ik ben er ook zeer tevreden over.

auto schoon