Lamineer machine helpt vocht uit te sluiten

JT McKeen, 39th Force Support Squadron marketing graphic artist, laminates a poster Feb. 29, 2012, at Incirlik Air Base, Turkey. The marketing office creates and prints posters, pamphlets, and other showcase items for the Incirlik community. Marketing also runs the 39th FSS website, blog and Facebook page, sells advertising, and promotes base events. (U.S. Air Force photo by Senior Airman Anthony Sanchelli/Released)

Een lamineer machine heeft ervoor gezorgd dat belangrijke papieren vochtvrij bleven. Het was in eerste instantie de bedoeling dat wij zelf zo een apparaat gingen aanschaffen, maar daar zijn wij van terug gekomen. Voor kleine dingen met een formaat van een A4 is dat geen probleem. Meer wij hebben ook zeer grote dingen, die echt gelamineerd moeten worden, om goed te kunnen bewaren. Om daar een apparaat voor aan te schaffen, staat ons kantoor meteen al vol. Dat was dus niet de bedoeling en daarom zijn wij op zoek gegaan naar een andere oplossing. lamineer machine

De voordelen van een lamineer machine

Wij zijn een bedrijf waar zeer belangrijke spullen in de vorm van formulieren te vinden zijn. Om deze formulieren te beschermen hebben wij deze allemaal laten lamineren. Kleine A4 formulieren hebben wij zelf kunnen behandelen. De grote formulieren hebben wij door een erkend bedrijf laten doen. Dit bedrijf heet Jorni Machines & Parts Internationaal. Zij hebben de juiste kennis en een grote lamineer machine in huis. Hier kunnen zij grotere formaten voorzien van een beschermende laag. 

Gelukkig dat wij deze vorm van bescherming hanteren. Want vorige week hadden wij lekkage op het dak en daardoor was er water naar binnen gekomen.