Lees hier over de functies en voordelen van Magento 2

Als webshop eigenaar wilt u natuurlijk volledig in bezit zijn van uw webshop en de functionaliteiten ervan. Tevens is het doel ook dat u als webshop eigenaar wilt groeien in de toekomst. Dit is allemaal mogelijk dankzij Magento 2. De Magento webwinkel wordt anno 2021 gezien als één van de meest geavanceerde e-commerce platforms die er te vinden zijn. Deze platform focust zich voornamelijk op de gebruikservaring van de kopers, in combinatie met het creëren en waarborgen van een prettige ervaring met de winkel.  

Magento 2

Sinds het stoppen van de support in Magento 1, is het streng aan te raden om over te stappen naar Magento 2. De verbeterde versie heeft verschillende functuonaliteiten ten opzichte van de eerste versie. Éen van de grootste en beste verbeteringen is dat Magento 2 responsive webdesign ondersteund. Zo kunnen alle bezoekers, los van het toestel die zij gebruiken, een optimale ervaring beleven.

B2B webshop van Magento

Binnen de B2B (Business to Business) e-commerce is er sprake van een constante verandering op online gebied. B2B bedrijven stellen hoge eisen aan een B2B webshop, omdat er constante veranderingen zijn. Deze B2B bedrijven zijn op zoek naar webshops met veel verschillende functionaliteiten. Adobe Magento Commerce is het ultieme platform dat deze verschillende functionaliteiten aanbiedt. Deze platform wordt daarom ook gezien als de meest ideale en meest uitgebreide B2B webshop op het internet. Binnen een B2B webshop magento spelen de wensen en behoeften van de zakelijke inkopers een grote rol. Zo kunnen de klanten via een Magento B2B webshop hun eigen account beheren. Er kan per inkoper een specifieke functie en bevoegdheden aangemaakt worden die zelf beheerd kunnen worden. Tevens kunt u als inkoper ook snel en makkelijk digitaal inkopen doen.

Progressive Web App

Progressive Web App's worden gezien als één van de grootste en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van apps en E-commerce. Zo combineert een PWA de functies van een app met die van de webshop. Een PWA developer is dus altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van Progressive Web App's en beschrijft ook enkele functionaliteiten van deze ontwikkeling. De belangrijkste voordelen van het gebruiken van PWA's is dat u minder ontwikkelingskosten betaalt. Tevens betaalt u ook minder onderhoudskosten, omdat deze technologie niet veel onderhoud nodig heeft. Met het gebruik van PWA's beschikt u altjd over de nieuwste versie. Updaten is daarom niet meer nodig en deze ontwikkeling is goed voor de vindbaarheid. Google heeft de Progressive Web App ontwikkeld en dat betekent dat een Progressive Web app goed te optimaliseren is op SEO gebied. Zo wordt de webshop sneller en effectiever gevonden.