Maak jij gebruik van brievenbusdozen?

Brievenbusdozen zijn ideaal als jij in je webshop kleinere artikelen verkoopt die in principe gewoon door de brievenbus zouden passen. Vaak kiezen webshops er voor om het dan toch te verpakken tot een pakket, omdat ze zeker willen weten dat het heelhuids bezorgd wordt. Maar met brievenbusdozen kun je hier ook echt zeker van zijn! Deze zijn stevig en hebben exact het juiste formaat om door brievenbussen te passen. Het is dan ideaal om hiervoor te kiezen, want dat levert jou veel voordelen op zoals lagere verzendkosten. Zo kun je besparen op de kosten die je maakt of je hoeft je klant geen hoge verzendkosten in rekening te brengen.

Verpakken in brievenbusdozen

Voor webwinkels is het altijd belangrijk om na te denken hoe zij hun verkochte producten gaan verzenden naar de klant. Brievenbusdozen kunnen dus een heel goede optie zijn, mits jouw artikelen daar natuurlijk klein genoeg voor zijn. Deze doosjes zijn ideaal voor het verzenden van bijvoorbeeld:

  • een niet te dik boek
  • een pakket tijdschriften
  • ansichtkaarten
  • chocoladerepen

En dit zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden, zelf kun je er waarschijnlijk nog wel veel meer bedenken. Als je iets via brievenbuspost wilt versturen, dan denk je waarschijnlijk in eerste instantie alleen aan enveloppen en voor velen zal dit geen optie zijn. Deze bieden immers niet de nodige stevigheid en bescherming, waardoor je het risico loopt dat de artikelen beschadigen onderweg. Maar met brievenbusdozen hoef je hier niet bang voor te zijn. Deze zijn stevig genoeg om de nodige bescherming te bieden, hierdoor ben je er zeker van dat alles heel bij de klant terecht komt. Tegelijkertijd zijn deze doosjes licht van gewicht, waardoor de verzendkosten beperkt blijven. Sowieso is verzenden van brievenbuspost al voordeliger dan pakketpost, dus je kunt zo echt op je kosten besparen. Dat is voor jou een belangrijk voordeel van werken met brievenbusdozen!

Voordelen voor jou en je klant

Veel webwinkels nemen de verzendkosten zelf op zich en dan komt de besparing van werken met brievenbusdozen jou zelf ten goede. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je de verzendkosten bij je klant in rekening brengt. Ook voor je klanten is het dan fijn als de kosten beperkt blijven. Bovendien zit er voor de klant nog een groot voordeel aan, doordat het doosje door de brievenbus past, hoeven ze er niet voor thuis te blijven om het in ontvangst te nemen. En de bezorger weet bovendien ook zeker dat hij het altijd af kan leveren. Voor iedereen levert het dus voordelen op! Wil jij waar mogelijk in het vervolg ook brievenbusdozen gaan gebruiken, neem dan eens een kijkje in de webshop van groothandel viv. Zij zijn gespecialiseerd in verpakkingsmateriaal en zij bieden verschillende opties als het aankomt op deze doosjes die door de brievenbus passen. Zo bieden ze verschillende afmetingen aan, maar ook kun je kiezen uit bruine of witte doosjes. Daarnaast zijn sommige varianten voorzien van een zelfklevende sluiting, wat soms ook echt erg handig kan zijn. Er valt dus genoeg te kiezen op het gebied van brievenbusdozen in de winkel van groothandel viv!