Multi copy bedrijf gezocht

Multi copy

Goede Multi copy drukwerk nodig? Reclame maken kun je natuurlijk op veel manieren realiseren. Zowel online alsmede via een flyer kun jij goede en pakkende reclame realiseren. Zelf ben ik nog steeds een grote fan van het delen van flyers in de wijk. Met de wekelijkse reclameronde gaat onze flyer ook mee. Iedere keer wanneer het uitgedeeld wordt, dan merk ik toch wel dat de bezoekers wat meer is geworden. Ook het ontwerpen van een pakkende flyer is echt iets waar ik graag mee bezig wil zijn.

Multi copy

Echter heb ik nu een geschikt bedrijf gevonden die ons erg goed kan helpen. Ik ben namelijk terecht gekomen op de website van printcenternieuwegein.nl. Bij dit bedrijf wist ik het meteen dat ik hier aan het juiste adres was. Zij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om een pakkende informatie pakket erop te zetten. Ook in de kosten zijn zij een stuk aantrekkelijker vergeleken met wat ik elders had gezien.

Multi Copy bedrijf gevonden!

Bij printcenternieuwegein.nl heb ik een offerte opgevraagd en deze kreeg ik al snel retour. De informatie die ik graag verwerkt wilde hebben in de flyer kon ik ook meteen sturen en daar gingen zij mee aan de slag. Voordat het definitief werkt gedrukt kreeg ik nog wel een proef te zien. Deze was in een woord geweldig! Prachtig ingericht en goed verwerkt met de kleuren die zij gebruikt hebben. Hier ben ik zeer tevreden mee en daar heb ik ook meteen akkoord op gegeven.