Muurstickers top promotie materiaal!

Plak het zelf

Plak het zelfHet onderwerp van vandaag is muurstickers. Ik ben als ondernemer altijd aan het kijken hoe ik mijn bedrijf kan promoten. Vandaar ik vaak actief ben op het internet. Via het internet ben ik namelijk altijd opzoek naar een leuke vorm van promotie. Afgelopen week was ik weer eens opzoek naar een leuke vorm van promotie. Ik wilde namelijk nieuwe klanten gaan werven. Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik terecht op de website van Plak het zelf. Via deze website kon ik muurstickers ontwerpen. Deze muurstickers kon ik dan plaatsen op muren in aantrekkelijke en drukke gebieden waar vele mensen langslopen. Uiteindelijk ben ik dan ook een aantal van deze stickers gaan ontwerpen. Het leek mij een goed idee om deze vorm van promotie te gaan gebruiken!

kwaliteit

Een groot succes!

De stickers werden enkele dagen na bestelling al aan huis geleverd. Natuurlijk heb ik mijn personeel meteen op pad gestuurd en deze stickers laten plaatsen. Simpelweg omdat ik wilde weten of ik snel nieuwe klanten kon gaan werven met deze vorm van promotie. Nu enkele maanden later kan ik jullie dan ook vertellen dat het heeft gewerkt. Sinds de plaatsing van deze stickers is mijn klanten totaal met een fors aantal procenten gestegen. Opzoek naar een leuke vorm van promotie? Kijk dan op de bovenstaande website!

Muurstickers