Nieuwe kluizen van goede kwaliteit zijn te vinden bij VDH Safes

Het vinden van de juiste kluis kan af en toe een lastige klus zijn. Bij VDH Safes bent u verzekerd van het vinden van een stevige en kwalitatieve kluis. Sinds 1957 heeft Van Den Hoven al veel bedrijven en particulieren geholpen bij het kopen van een kluis. Bij Van Den Hoven bent u gegarandeerd geholpen door een gekwalificeerde specialist.

De nieuwe kluizen van VDH Safes

Bij Van Den Hoven zijn veel soorten kluizen te vinden. Naast tweedehands kluizen en kluizen uit de outlet zijn er natuurlijk ook nieuwe kluizen. Zo zijn er bijvoorbeeld kluizen in verschillende prijsklassen, maten en soorten. VDH Safes biedt onder andere brandkasten, kluiskamer, veiligheidskasten, wapenkluizen en meer aan. De kluizen variëren van €37,50 tot een paar duizend euro. Ook kunt u een kluis op maat laten maken. Deze wordt helemaal naar uw wensen gemaakt.

Vraag ons voor advies!

Als u vragen heeft over een bepaalde kluis of bent u niet zeker welke kluis het beste bij u en uw situatie past? Wij hebben al jaren ervaring met het adviseren en verkopen van verschillende soorten brandkasten en kluizen. U kunt contact met ons opnemen via de mail, telefoon of het contactformulier op onze website. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Ook kunt u bij ons langs gaan in Barendrecht. Hier kunnen wij u te woord staan en een aantal kluizen laten zien. Wij hopen u te kunnen helpen bij het vinden van de juiste kluis!