Online Nora vloeren kopen

Een goede vloer op het werk is zeker de investering waard. Als je een degelijke vloer zoekt die wel tegen een stootje kan omdat er veel mensen overheen lopen kun je Nora vloeren kopen.

Kenmerken van Nora vloeren

Nora vloeren komen oorspronkelijk uit Duitsland. Ook hier in Nederland zie je ze steeds meer, mede omdat ze diverse praktische eigenschappen hebben. Een Nora vloer is goed bestand tegen vet, vocht en vlekken. Derhalve is gebruik in een ruimte waar met levensmiddelen gewerkt wordt erg handig. Daarnaast is de vloer goed schoon te maken en handig in het onderhoud. Altijd makkelijk als je een bepaalde ruimte zo hygiënisch mogelijk wilt houden.

Rubber met verschillende motieven

Een Nora vloer is antislip. Dit voorkomt uitglijden en is zeker belangrijk bij gebouwen waar dagelijks veel mensen lopen. De vloer kan in verschillende motieven gemaakt worden en nagenoeg iedere kleur is mogelijk. Zo is er altijd wel een passende vloer te vinden. De vloeren hoeven niet kil aan te doen want er zijn veel motieven mogelijk die goed passen bij de rest van de inrichting. Het blijft weliswaar rubber dat makkelijk te onderhouden is maar doet chique aan.

Diverse toepassingen van de vloer

De vloeren kennen veel toepassingen zoals op scholen, zorginstellingen, kantoren, sporthallen en gemeenschappelijke ruimtes. Als je een dergelijke ruimte wilt laten voorzien van een goede vloer informeer dan op voorhand altijd naar de mogelijkheden van Nora vloeren. Vergelijk verschillende leveranciers met elkaar en laat offertes maken zodat je de leverancier kiest die jou het meeste aanstaat.

Neem eerst contact op

Matrix Projectvloeren kan ook een Nora vloer leveren en voor je leggen. Voor meer advies neem je het beste even telefonisch of via de mail contact op met het bedrijf. Zo weet je meteen of een dergelijke vloer geschikt is voor jouw bedrijfspand of instelling.