Opleiding verkoopmedewerker

Heb jij een vlotte babbel of is dat juist iets dat je graag wil leren? Wie weet ben jij dan de perfecte kandidaat voor de opleiding verkoopmedewerker. Je leert hier namelijk niet alleen hoe je een product aan een klant op de juiste manier kunt presenteren, maar ook hoe je het gesprek aangaat. Je leert bijvoorbeeld omgaan met weerstand en klachten, maar ook hoe je op commerciële wijze kunt onderhandelen. Met de opleiding verkoopmedewerker van Fabius word je dus helemaal klaargemaakt om een goede verkoopmedewerker te zijn. En dat in 40 lessen.

Lessen en duur

Een les duurt 3 uur. Het is aan jou of je de les van 9 tot 12 in de ochtend of van 7 tot 10 in de avond volgt. Je kunt naast de lessen ook nog rekenen op een dagdeel aan huiswerk. De lessen worden op ruim 50 locaties overal in Nederland gegeven. Je kunt dus meestal wel in je buurt terecht voor je lessen. En een les is maar op één dag per week. Zo duurt de opleiding dus in totaal een jaar. Je kunt soms een versneld traject doen en twee lessen per week volgen, dan ben je in de helft van de tijd klaar.

Twee diploma’s

De opleiding verkoopmedewerker bestaat eigenlijk uit twee delen. Eerst volg je 30 lessen de opleiding tot administratief medewerker. De opleiding verkoopmedewerker is één van de vervolgopleidingen op het commerciële gebied die je daarna kunt volgen. Je hebt uiteindelijk dan ook twee diploma’s na het afronden van de opleiding verkoopmedewerker.