Printerinkt

printerinkt

Als je een nieuwe printer hebt gekocht ben je meestal superblij met het nieuwe stukje speelgoed, totdat de printerinkt op is. Bij het bestellen van een nieuwe voorraad blijkt dat de printerinkt een flinke aanslag doet op je portemonnee. Soms zelfs zo erg, dat de printer werkeloos in een hoek belandt. Anderen besluiten hun nieuwe printer via Marktplaats te verkopen. Printerinkt is inderdaad niet goedkoop als je de inkt koopt die door de printerleverancier wordt geproduceerd. Er zijn echter genoeg mogelijkheden om voor minder geld nieuwe inkt aan te schaffen.

Online inkt specialist

printerinkt

De Online Printerinkt Specialist met de website printerinktshop.nl heeft een methode bedacht om inkt voor een aanzienlijk lagere prijs aan te kunnen bieden. Het bedrijf maakt zelf inkt en vult daarmee lege cartridges. Het resultaat is uitstekend. De afdrukken hebben een goede kwaliteit. Een cartridge die opnieuw is gevuld gaat even lang mee als een nieuwe. Door de lege cartridges via een netwerk te verzamelen wordt enorm op kosten bespaard. Daardoor is inkt bij de Online Printerinkt Specialist aanzienlijk goedkoper dan bij de printerleverancier.

Cartridges voor veelgebruikte typen printers

printerinkt

Inkt en toner voor laserprinters worden door printerinktshop.nl alleen geleverd voor printers waar er veel van zijn verkocht. Het bedrijf heeft zich geconcentreerd op de printers van de merken Samsung (alleen toner), HP, Epson, Canon en Brother. Voor bijna elk model printer, dat door deze fabrikanten in de afgelopen jaren is uitgebracht, zijn wel cartridges met inkt verkrijgbaar. Op de website is het eenvoudig om een passende cartridge voor jouw printer te vinden. De inkt wordt de dag nadat de bestelling is geplaatst thuis bezorgd.