Promoten is eenvoudig

bedrukte aanstekers

Het bekender maken van je bedrijf is tegenwoordig niet heel erg moeilijk meer, er zijn voldoende relatiegeschenken die je kunt gebruiken. Vaak zijn het wel geschenken die je thuis laat liggen, of die helaas niet veel worden gebruikt. Met bedrukte aanstekers hoef je daar niet bang voor te zijn, je stopt een aansteker eenvoudig in je tas en neemt hem mee. Voor verschillende doeleinden kun je een aansteker gebruiken, ook de soorten zijn onbeperkt bij aanstekers.nl. 

bedrukte aanstekers

Meer dan een aansteker

Moet je aan een aansteker denken, dan is het eerste wat in je opkomt een om een sigaret aan te steken. Wanneer je kijkt naar bedrukte aanstekers, zal je zien dat er veel meer soorten zijn dan dit model. Tegenwoordig hebben aanstekers nog vele andere functies, om een flesje te openen of om de bbq aan te steken is allang niet vreemd meer. Wanneer je kijkt op de website van aanstekers.nl zie je vele modellen en soorten aanstekers die in het assortiment zijn.

Slim om weg te geven

Met het weggegeven van bedrukte aanstekers doe je een slimme zet, een goedkoper middel om je website of webshop te promoten is er bijna niet. Heeft iemand een bestelling geplaatst, is het zinvol om een aansteker cadeau te doen bij de bestelling. Je vergroot de kans dat de klant terugkomt of de aansteker ook ergens anders wordt gezien, dat is precies wat je wilt bereiken. Een groter bereik betekent ook sneller kans op meer klanten en bestellingen dus meer winst.