PVC tape bedrukken is echt een aanrader!

PVC tape bedrukken

PVC tape bedrukken PVC tape bedrukken is een hele leuke manier om dingen in jouw onderneming persoonlijker te maken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om jouw logo erop te zetten en hiermee pakketten te versturen naar klanten. Een andere manier waarop je dit kunt gebruiken onder andere als waarschuwingstape. Door het te personaliseren, onderscheid je je ook van anderen en dat is altijd goed voor de marketing. Zelf ben ik op dit idee gekomen door een collega die hier goede verhalen over had gehoord. Zij wist dat ik bezig was met een project voor betere branding van ons bedrijf en heeft het daarom naar mij doorgestuurd.

Hier kun je PVC tape bedrukken

PVC tape bedrukken

Toen ik ging zoeken op ‘PVC tape bedrukken’ kwam ik vrijwel direct uit bij Bedruktetapefabriek.nl. Het fijne hieraan vond ik dat zij veel verschillende dingen online hadden staan, dus ik kon ook kiezen voor andere materialen. Dat was in dit geval niet nodig, maar wel iets wat ik voor een eventuele volgende keer ga onthouden. Voor een ontwerp heb ik een van onze stagiaires gevraagd die heel erg goed is met Photoshop. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik het gemakkelijk kon bestellen en mij geen zorgen hoefde te maken over hoe het eindresultaat eruit zou komen te zien.

Mijn tip voor jou

Toen ik het pakket binnen kreeg wist ik niet dat PVC tape bedrukken zo mooi kon zijn. Het is erg goed afgewerkt en daardoor ziet het er luxe uit. Daarnaast vond ik de service van deze onderneming ook heel erg fijn, want je kunt ervan uitgaan dat je jouw order snel in huis hebt. Ik heb uiteindelijk maar anderhalve week hoeven wachten en dat is natuurlijk helemaal niet zo lang. Daarnaast is de prijs hier ook erg goed, want hoe meer je koopt, hoe minder je per stuk betaalt. Neem dus zeker eens een kijkje op de website voor meer informatie!