Re integratie 2e spoor

Re integratie 2e spoor

Re integratie 2e spoor, daar zit niemand op te wachten. Vooral wanneer je al jaren bij dezelfde werkgever werkzaam bent geweest. Het is dan een hele grote stap om elders weer aan het werk te komen, na een tijdje uit de running te zijn geweest. Helaas kan ik hierover uit eigen ervaring over vertellen. Nadat ik getroffen was door een beroerte. Zomaar van de ene op de andere dag kon ik niets meer. Mijn handen konden niet meer bewegen en daar zijn heel wat afspraken bij een therapeut aan vooraf gegaan om deze weer een beetje in beweging te krijgen. Het werk wat ik al jaren bij hetzelfde bedrijf uitvoerde kon ik nu opeens niet meer doen. Binnen dit bedrijf waren geen andere mogelijkheden om mij hier aan het werk te houden.  Re integratie 2e spoor

Het traject Re integratie 2e spoor

Nadat ik een zeer lange periode niet meer heb kunnen werken, wilde ik toch echt wel weer aan de bak. Mijn handen deden het wel weer, maar niet 100%. Dat was dan ook de reden dat ik afscheid heb moeten nemen van mijn huidige baan. Gelukkig ben ik via BeauAvis in een traject terecht gekomen. Stap voor stap werd ik hierin begeleid en werd er gekeken naar de dingen die ik nog wel kon. In meerdere stappen hebben zij mij aan een andere baan geholpen. Het zogeheten 2e spoor.

Sinds kort voel ik mijzelf weer nuttig voor de maatschappij, want ik ben weer werkzaam bij een bijzonder leuk bedrijf. Dit heb ik mede te danken aan de goede begeleiding en het te volgen traject van BeauAvis. Re integratie 2e spoor