Realgen helpt je stijgen in Google

Dankzij Realgen staat mijn website nu op een goede positie. Voorheen had ik nog niet eerder gehoord dat je linkbuilding uit moet voeren voor je website. Ik ging er namelijk wel vanuit dat dit automatisch zal gebeuren zodra er bezoekers op de website komen. Echter had ik de afgelopen periode te weinig tot geen bezoekers gehad en daar baalde ik behoorlijk van. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf die dit voor mij kan uitvoeren. Zelf heb ik ook niet de middelen en de tijd om het waar te maken. Zodoende ben ik gaan zoeken en uiteindelijk terecht gekomen op de website van Realgen.

Realgen

Duidelijkheid is te vinden bij Realgen

Aangezien ik zo snel mogelijk wilde stijgen in Google met mijn website, heb ik ervoor gekozen om contact op te nemen. Realgen heeft mij erg goed te woord gestaan en een afspraak werd gemaakt. Tijdens deze afspraak kon ik uitleggen wat de reden is dat ik bij dit bedrijf ben. Vervolgens hebben zij kritisch naar mijn website gekeken en een aantal punten werden besproken.

Hieruit bleek al vrij snel dat de content op de pagina niet goed genoeg is om SEO technisch te krijgen. Toen die tijd was ik tevreden met de content op de pagina. Echter wil ik natuurlijk graag zien dat mijn website er naar behoren uitziet. Zodoende heb ik de website overgedragen aan dit bedrijf zodat zij voor mij aan de slag gingen. Maak ook kennis met Realgen!