Schakel een professional in voor een logo ontwerpen

Wil je zelf een logo ontwerpen voor je bedrijf of laat je dit liever aan een professionele ontwerper over? In dat laatste geval kun je de klus ook uitbesteden aan Logosnel.nl.

Kies de versie die je aanspreekt

Logosnel.nl werkt altijd volgens een stappenplan dat uit 7 delen bestaat als ze een logo maken. Dit zorgt ervoor dat ze altijd twee conceptversies van een logo kunnen aanleveren binnen zeer korte tijd. Uit deze twee versies kun jij als klant de versie kiezen die je het meeste aanspreekt. Als je er dan nog wijzigingen in wilt laten aanbrengen is dat altijd mogelijk en dit is in de prijs inbegrepen.

Kijk welke kleur goed past

Een van de stappen waarmee rekening gehouden wordt is de keuze voor een bepaalde kleur. Deze hangt ook af van wat je als klant wilt maar het dient ook goed te passen bij je bedrijf. Zeker als je al een bestaand bedrijf hebt waar je een nieuw logo voor wilt laten ontwikkelen kies je voor kleuren die daar goed bij passen en die ook nog eens bij de huisstijl passen. Heb je een nieuw bedrijf dan kies je het beste voor kleuren die goed bij het ontwerp passen maar die tevens goed uitkomen op alle media, zowel in kleur als in zwart-wit. Op die manier kan het logo voor allerlei doeleinden ingezet worden.